Over Puma werkschoenen


Puma safety

Sinds 2002 worden de PUMA Safety ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd. Het familiebedrijf dat in 1930 in Lippstadt werd opgericht is een van de toonaangevende Europese producenten van veiligheidsschoenen. PUMA SE staat voor kwaliteit en dit is ook de reden dat de producenten regelmatig worden gecontroleerd op naleving van de principes van PUMA S.A.F.E.
Onder de vlag van PUMA S.A.F.E. (Social Accountability & Fundamental Environmental Standards) worden thema‘s rond mensenrechten, productveiligheid en het milieu gebundeld en gecombineerd met nieuwe initiatieven die de systemen en werkwijzen van PUMA schoner, groener, veiliger en duurzamer
maken. Bovendien worden dankzij transparante en constructieve dialogen met stakeholders, toeleveringspartners en non-gouvernementele organisaties(ngo‘s), zoals de Fair Labor Association, de ethische code en gedragscode van PUMA op werkplekken over de hele wereld nageleefd en gecontroleerd. Pom ervoor te zorgen dat in al onze fabrieken onder eerlijke arbeidsomstandigheden wordt gewerkt.

PUMA SE erkent zijn verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en werkt dan ook volgens het principe van duurzame ontwikkeling. We kunnen met trots zeggen dat al onze producten pvc-vrij zijn. PUMA SE is zich ervan bewust dat continue verbeteringen nodig zijn om zijn milieuverantwoordelijkheid na te komen en werkt aan het verkleinen van zijn CO2-voetafdruk.